El Petits Camaleons ja supera el nombre d'entrades venudes l'any passat i té la 6a edició al punt de mira


  • Comparteix:

La 5a edició del Festival Petits Camaleons, que se celebra aquest cap de setmana al Teatre-Auditori i voltants, tindrà més públic que mai. A hores d'ara ja s'han venut més entrades que a la mateixa època l'any passat, la qual cosa fa preveure a l'organització que enguany s'arribarà als 6.000 espectadors. També creix el cartell i els escenaris: 46 artistes oferiran 103 concerts en els nou espais del festival. Sopa de Cabra, Macaco i Oques Grasses són alguns dels músics compartiran cartell amb grups de la ciutat. Les bones xifres i la participació fan que l'Ajuntament i Nosonores, coproductors de la proposta, ja pensin en una 6a edició.

A poc temps per començar, el festival ja ha venut més de 5.000 entrades, el mateix nombre que tot l'any passat. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, diu que l'augment de participació, escenaris i artistes certifiquen la consolidació del festival a l'escena musical catalana.

Carmela Fortuny

Tindrem més escenaris, més artistes i més intineraris. A més, tindrem més públic. A hores d'ara ja hem venut més entrades que l'any passat quan ja s'havia fet el primer concert.


Després de cinc anys, Petits Camaleons manté la màxima d'oferir 'la música més gran als més petits'. Per aquest motiu, els concerts estan adaptats a les necessitats del més menuts: només duren 30 minuts i el nivell de so no supera els 93 decibels. A més, segons el seu director, Albert Puig, la cita manté l'esperit formatiu i pedagògic de la primera edició i per això aposta per un cartell eclèctic amb estils com el folk, el pop, la música jamaicana, brasilera i el heavy metal. Així, Sopa de Cabra, Ramon Mirabet i Quimi Portet compartiran cartell amb formacions locals, en una edició que augmenta també el nombre de bandes santcugatenques.

Aquesta cinquena edició també incrementa en solidaritat. Una trentena de nens del Centre Obert de Sant Cugat i una quinzena de Rubí assistiran al Petits Camaleons per una col·laboració amb l'Obra Social La Caixa. Una altra de les novetats és la incorporació d'un nou espai, la Carpa del Circ de Catalunya, que passa a ser el segon escenari en importància del festival. També creixen fins a 24 les sessions musicals pensades per a nadons.

Aquestes bones xifres fan que la productora Nosonores i l'Ajuntament, coproductors del Petits Camaleons, parlin ja d'una sisena edició, de nou a Sant Cugat. Ho assegura el seu director, Albert Puig.

Albert Puig

Espero que sí que hi haurà una 6a edició. Nosaltres entenem que Sant Cugat és un lloc ideal per tot plegat, però també creiem que és important fer alguna cosa de país que no passi a Barcelona. Si m'imagino un Petits Camaleons fora de Sant Cugat, seria fora de Catalunya.


La política de preus es manté com en edicions anteriors, amb xifres que oscil·len entre els 15 i els 25 euros. Seguint la tònica de l'any passat, divendres Sopa de Cabra oferirà un concert pensat només per als pares al Teatre-Auditori. L'espectacle ja ha exhaurit entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.