Sopa de Cabra, Gossos i Obeses arrenquen la 5a edició de Petits Camaleons


  • Comparteix:

Obeses pujarà un cop més a l'escenari del Teatre-Auditori

Obeses pujarà un cop més a l'escenari del Teatre-Auditori

La 5a edició de Petits Camaleons comença aquest dissabte amb propostes musicals com Sopa de Cabra, Gossos i Obeses. Després del concert de divendres de Sopa de Cabra per a pares, ara és el torn dels més petits, que també podran ballar al ritme de Bremen, Enric Verdaguer i Pantaleó. La cita tindrà lloc al Teatre-Auditori i al seu entorn. Tots els concerts tenen una durada de mitja hora i el volum s'adapta a un nivell adequat per als infants.

Matí
Els primers començaran dos quarts d'onze. Sopa de Cabra, Gossos, Enric Verdaguer i Joan Queralt seran els encarregats d'iniciar la jornada, i tornaran a tocar al cap d'una hora. El concerts es repartiran entre el Teatre-Auditori, la Carpa Catalunya, l'Aula Magna i l'espai polivalent.

Migdia i tarda
Carles Belda, a la carpa Raluy, i Sybarites, al Pati La Caixa, tocaran a les dotze i a la una del migdia.

A dos quarts de dues del migdia i a dos quarts de quatre de la tarda és el torn d'Obeses, Sense Sal, Alba Llibre i Jamaikids. Els grups actuaran al Teatre-Auditori, a la Carpa Catalunya, a l'Aula Magna i a l'espai polivalent, respectivament.

A les dues del migdia i a les quatre de la tarda toquen Bremen i Heavy per a xics a la Carpa Raluy i al Pati La Caixa, respectivament.

Soul Machine i Karaoke Kids actuaran a les cinc de la tarda a Carpa Raluy i al Pati La Caixa, respectivament.

Finalment, Tornem a Sau (Pep Sala), Quartet Mèlt, XY i Pantaleó posaran punt final a la jornada amb un concert a dos quarts de sis de la tarda i a dos quarts de set de la tarda al Teatre-Auditori, a la Carpa Catalunya, a l'Aula Magna i a la Polivalent, respectivament.

Tot el dia hi haurà concerts per a nadons als escenaris d'Ikea.

Pots consultar l'horari i el lloc de les actuacions aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.