Sant Cugat celebra l'any Granados amb una quinzena d'activitats


  • Comparteix:

El conervatori centrarà el seu curs en l'any Granados / Font: Sant Cugat

El conervatori centrarà el seu curs en l'any Granados / Font: Sant Cugat

Un cicle de concert, exposicions i conferències és la fórmula que ha escollit Sant Cugat per celebrar el 150è aniversari del naixement d'Enric Granados i el centenari de la seva mort. El Conservatori de Música Victòria dels Àngels, que aquest divendres ha donat el tret de sortida al nou curs 2016-2017, ha organitzat una quinzena d'activitats especialment pensades per als alumnes, però també per a les famílies i el públic en general. La soprano Ofèlia Sala, els pianistes Francisco Poyato, Jean François Dichamp i Albert Attenelle són alguns dels noms que recordaran el músic lleidatà a la ciutat.

El tret de sortida a l'any Granados a la ciutat ha estat aquest divendres amb la taula rodona 'L'ensenyament integral' a càrrec de Sala, Attenelle i Poyato. Les següents activitats del cicle seran a l’octubre amb el Concert 'Cicle 60’...a Victòria', a càrrec del pianista José Menor, i el Concert de Nadal on s'interpretaran temes d’Enric Granados i Pau Casals.

El Conservatori vol aprofitar la commemoració del 150è aniversari del naixement i el centenari de la mort d'Enric Granados per difondre i donar a conèixer les obres del músic lleidatà. A banda de la interpretació pianística, Granados va dedicar gran part de la seva vida a la pedagogia i a la composició, deixant un nombre important d'obres per a piano i obres vocals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.