El teatre, la música i la màgia, protagonistes de la temporada familiar al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Peter Pan, un conte musical' és un dels noms de la temporada

'Peter Pan, un conte musical' és un dels noms de la temporada

El Teatre-Auditori proposa aquesta temporada una programació familiar farcida de funcions teatrals, musicals, màgia, música, òpera i cinema per als més petits. El festival Petits Camaleons ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana a la iniciativa que seguirà amb la màgia del Mag Pota i les aventures d''El Petit Príncep'.

Les produccions santcugatenques també tindran el seu espai, com 'Peter Pan, un conte musical', a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat el 9 d'octubre. A la programació, s'hi poden trobar també noms com el d'Empar Moliner, autora de 'Les supertietes', que es representarà al Teatre de Mira-sol el 4 de desembre, i el de Paco Mir, membre del Tricicle, director d''Aire', que es podrà veure al Teatre-Auditori el 23 d'octubre.

També hi seran presents produccions del Petit Liceu, com 'La Flauta Màgica' el 17 de desembre i el festival 'El Més Petit de Tots', que arribara amb 'Miravella' el 6 de novembre i 'Mama Sing Geschenke' el 13 de desembre. Com és habitual, la programació visitarà diversos espais, com el Cafè Auditori i els cinemes Cinesa.

Propera temporada
L'espectacle de màgia 'La Gran Ilusión', d'Antonio Díaz, popularment conegut com el Mago Pop, serà el plat fort de la propera temporada, que començarà al març. Les entrades es posen a la venda aquest dimarts a les onze del matí a través d'internet i del telèfon de taquilles de l'equipament cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.