El Festival de Poesia porta avui una exposició de Kim Manresa i una xerrada de literatura en temps de guerra


  • Comparteix:

Detall del cartell del Festival de Poesia, fet enguany per Kim Manresa

Detall del cartell del Festival de Poesia, fet enguany per Kim Manresa

El Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat proposa aquest dimecres una exposició fotogràfica i una xerrada sobre la literatura en temps de guerra. La biblioteca Gabriel Ferrater acollirà a les sis de la tarda la inauguració de l'exposició de l'artista santcugatenc Kim Manresa 'El llenguatge del poeta', una sèrie de fotografies fetes a Mali. La mostra s'acompanyarà de la lectura dels poemes de Carles Duarte a càrrec del mateix autor.

A les set de la tarda, la professora de literatura catalana contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Maria Campillo oferirà la conferència 'Literatura en temps de guerra: la ILC 1937-1939', una xerrada per parlar sobre la fundació de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) el 1937. La conferència, organitzada pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat i Òmnium Cultural, serà a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), coorganitzador de l'acte.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.