El santcugatenc Marc Carreté prepara el seu segon film, 'After the lethargy'


  • Comparteix:

Un fotograma del 'teaser' de 'The Lethargy'

Un fotograma del 'teaser' de 'The Lethargy'

El director santcugatenc Marc Carreté està preparant la seva segona pel·lícula, una 'monster movie' que es dirà 'After the lethargy' i que començarà a gravar al març del 2017. El film es basa en una criatura d'origen desconegut que s'amaga a un parc natural català i explica les vicissituds dels protagonistes per capturar-la. El 'teaser' es presentarà dijous que ve a l'espai Coming Soon del Festival de Sitges.

Carreté ha explicat a Cugat.cat que la pel·lícula sorgeix de 'la necessitat d'explicar una de les històries guardades al calaix'.

Marc Carreté

Ara era l'oportunitat per explicar una de les meves històries i aquesta em feia molta il·lusió. Tenia moltes ganes de rodar en exteriors perquè vinc de fer una pel·lícula com a productor i ho hem rodat tot en interiors.


El film arriba tres anys després d''Asmodèxia', l'òpera prima de Carreté que es va presentar al Festival de Sitges. Com ha avançat 'El cinèfil', la pel·lícula es rodarà íntegrament en anglès, amb un pressupost a base d'inversió privada.

El 'teaser' està protagonitzat pels actors nord-americans Mark Schardan i Nikol Kollars i per José Garcia Ruiz. Pel rodatge, Carreté s'ha envoltat de l'equip habitual: Xavi Garriga, a la direcció de fotografia; Llorenç Mas, a la direcció d'art, i Mònica Murguía, als efectes especials de maquillatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.