'L'Avar', amb Joan Pera, porta al Teatre-Auditori la primera funció del Teatre Accessible


  • Comparteix:

Joan Pera ha protagonitzat un avar poderós i convençut al Teatre-Auditori aquest dissabte a l'adaptació de Sergi Belbel del clàssic de Molière 'L'Avar'. L'actor maresmenc, acompanyat per Júlia Barceló i sota la direcció de Josep Maria Mestres, ha portat sobre l'escenari santcugatenc la representació del triomf de l'amor i la joventut per sobre de l'avarícia dels homes. 'L'Avar' ha estat, a més, la primera funció del cicle de Teatre Accessible i s'ha pogut seguir a través de subtítols, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.

Aquesta versió de la comèdia clàssica del teatre francès va començar a interpretar-se al Teatre Goya de Barcelona l'any passat i ara ha iniciat una gira per diversos municipis de Catalunya.

L'actor protagonista del muntatge, Joan Pera, ha posat en valor que l'obra pugui ser accessible a tothom gràcies al cicle Teatre Accessible.

Joan Pera

És una funció especial perquè gent que no t'ha sentit mai podrà veure l'obra perfectament.


El públic assistent s'ha unit a aquesta celebració. Ho explica una de les assistents que ha utilitzat aquest servei, Montserrat Trias.

Montserrat Trias

La part que normalment costa seguir, la que només hi ha gest, te l'expliquen.


Les obres 'Caiguts del cel', 'Avui no sopem' i 'La asamblea de las mujeres' seran les properes que es podran seguir amb accessibilitat per a persones amb discapacitat sensorial.

La Fundació Vodafone, el Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida, la Fundació Els Tres Turons i Aptent Solucions són els impulsors d'aquesta iniciativa, que arriba a la sisena edició amb una programació que inclou 17 teatres de l'Estat espanyol amb 65 produccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.