Sant Cugat viu a partir d'avui cinc dies de disbauxa i diversió amb l'inici de la Festa Major


  • Comparteix:

Sant Cugat dóna avui el tret de sortida a cinc dies de Festa Major amb l'objectiu de convertir els carrers de la ciutat en un punt de trobada massiu dels ciutadans. Les Barraques, la Botiga al Carrer, el Racó Infantil i els concerts són els principals atractius d'una festa que s'obrirà amb el pregó del director de l'ANC, Josep Mª Sans i Travé. La música també serà protagonista d'aquesta celebració amb un cartell integrat per noms com Els Pets, Pastora, Paco Ibañez i The Chanclettes.

El repic de campanes inaugurarà a les 7 de la tarda la Festa Major de Sant Cugat 2004, acompanyat del tradicional seguici d'Inici de Festa que arrencarà a la cruïlla de l'avinguda Cerdanyola i el carrer Montserrat. No obstant, serà la lectura del pregoner, a càrrec de Josep Mª Sans i Travé, la que donarà el tret de sortida a cinc dies de diversió i disbauxa.

El director de l'Arxiu Nacional ha afirmat que, per a ell, ha estat un honor ser escollit pregoner de Sant Cugat, malgrat ser fill de la Conca de Barberà:

Josep Mª Sans i Travé

Jo vull que els ciutadans sàpiguen que no falta faltar nèixer ni votar aquí per ser santcugatenc


A la Festa Major - que enguany s'ha ampliat a cinc dies- no hi faltaran activitats per a totes les edats. A les Barraques del Parc de la Pollancreda, els joves trobaran un ampli ventall de propostes lúdico-musicals que arrencaran per la tarda. Pel que fa als més petits, el Racó Infantil i la fira del Parc de l'Arborètum seran un dels principals reclams de la festa gran del municipi.

Tampoc faltaran la tradicional ballada del Paga-li Joan, la nova edició de la Botiga al carrer i la multitud de propostes que han confeccionat les entitats i col.lectius de la ciutat. La música, però, esdevindrà el principal punt de trobada dels santcugatencs amb les actuacions de Pastora, The Chanclettes, The Havana Street Band i Els Pets, que acomiadaran la Festa. El solista del grup català, Lluís Gavaldà, ha comentat que el concert de dimarts és una mostra del seu últim treball 'Agost':

Lluís Gavaldà

Els assistents al concert trobaran el contingut d''Agost', que és el disc que millor ha funcionat en la nostra carrera


Recordem que, mentri duri la festa, l'Ajuntament posarà en marxa una campanya preventiva sobre el consum de drogues i alcohol que s'adreça, principalment, al públic jove. A banda d'aquest dispositiu, l'Ajuntament ha demanat, com cada any, que els santcugatencs gaudeixin d'aquesta festa amb seny:

Lluís Recoder

És una Festa molt participativa èrquè les entitats de la ciutat s'han implicat molt i organitzen moltes activitats.


La Festa Major de Sant Cugat 2004 ha tingut un pressupost de 148.000 euros, un 30% menys que l'edició de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.