La 41a Festa de Tardor s'acomiada avui amb la Fira d'Entitats i la presentació del llibre sobre Muriel Casals


  • Comparteix:

La Plaça d'Octavià acollirà la majoria dels actes

La Plaça d'Octavià acollirà la majoria dels actes

La Festa de Tardor s'acomiada aquest diumenge, malgrat la previsió de pluja, amb la fira d'entitats. La jornada començarà a les deu del matí amb la cursa d'orientació i les parades de les associacions que s'ubicaran a la plaça de l'Om, el sorral de la Casa de Cultura i la plaça d'Octavià fins a les dues del migdia. Teatre i música compartiran protagonisme amb la presentació del llibre de Quim Torra 'Muriel Casals: La revolució dels somriures' i la lectura del manifest de la festa, que aquesta 41a edició reivindicarà el teixit participatiu de la ciutat.

La festa es desenvoluparà en diferents espais.

La cursa d'orientació infantil, a càrrec de Senglar Orientació, començarà a les deu del matí als Jardins del Monestir i s'allargarà fins les dues del migdia.

De deu del matí a dotze del migdia Amics de Pedra i Sang oferirà un assaig obert de la tradicional representació nadalenca i els interessats tindran una oportunitat de fer una prova per participar en el cor a la Casa de Cultura. D'altra banda, al sorral de l'equipament el Centro Castellano Manchego oferirà les tradicionals 'migas' manchegas a partir de les dotze del migdia.

Els Tallers de Teatre de Sílvia Servan faran una mostra a partir de les onze del matí pels carrers del centre. El 'Superdictat' que organitza la Plataforma per la Llegua se celebrarà a les onze del matí a la Creu del Terme.

La plaça de l'Om acollirà a dos quarts de dotze del matí la presentació del llibre 'Muriel Casals: La revolució dels somriures' de Quim Torra impulsada per Òmnium Sant Cugat i l'Assamblea Nacional Catalana.

El Club Muntanyenc Sant Cugat oferirà una demostració de gimnàstica rítmica a dos quarts d'una del migdia a la plaça del Rei.

A la plaça d'Octavià Els músics de Bremen actuaran a l'escenari a les dotze del migdia, organitzat pels Tallers de Teatre de Sílvia Servan. A la mateixa hora, l'Associació Multicultural Sant Cugat oferirà l'espectacle 'Cheerleading'. Mitja hora més tard es llegirà el manifest de la Festa de Tardor, que reivindicarà el teixit associatiu de la ciutat i farà memòria de la feina de les entitats. Per acabar, a la una del migdia, l'escenari de la plaça acollirà un nou assaig obert de Pedra i Sang.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.