El Teatre-Auditori acull avui el darrer muntatge de Shakespeare, 'The Tempest'


  • Comparteix:

Dos actors de la Shakespeare's Globe de Londres encarnen els nou personatges del muntatge / Foto: Teatre-Auditori

Dos actors de la Shakespeare's Globe de Londres encarnen els nou personatges del muntatge / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acull aquest divendres 'The Tempest', l'última obra de Shakespeare i la més musical. Dos actors britànics vinculats al Shakespeare's Globe Theatre de Londres s'acompanyaran dels cinc especialistes en música antiga de Le Tendre Amour. El muntatge és en anglès sobretitulat en català. El preu de l'entrada és de 28 euros i la durada de l'espectacle és d'una hora i 10 minuts.

'The Tempest' és una història de venjança i perdó que es desenvolupa en una illa encantada. Nobles, reis, criats, borratxos i fades són alguns dels pintorescos personatges que formen l'univers de la darrera obra de teatre de William Shakespeare als quals donaran vida dos actors del Shakespeare's Globe Theatre de Londres. La membre de la companyia Le Tendre Amour, Katy Elkin, ha explicat a Cugat.cat que és el muntatge més musical del cèlebre autor.

Katy Elkin

És l'obra de Shakespeare que té més música al seu manuscrit. La interpretarem cinc músics i dos actors, que s'encarregaran de donar vida als nou personatges de l'obra.


Le Tendre Amour ha dut a terme una exhaustiva recerca per reconstruir les melodies i partitures originals de l'època, ja que del text de Shakespeare de 1623 només queden dues cançons intactes. El muntatge es representarà en el format Sala Platea del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.