La història de superació de Ramon Arroyo arriba avui a la gran pantalla amb '100 metros', del català Marcel Barrena


  • Comparteix:

Dani Rovira es posa a la pell de Ramon Arroyo a '100  metros'

Dani Rovira es posa a la pell de Ramon Arroyo a '100 metros'

La cartellera de Sant Cugat es renova avui amb quatre pel·lícules. Les dues sales de la ciutat projectaran una de les principals estrenes de la setmana, el primer llargmetratge de ficció del català Marcel Barrena i protagonitzat per Dani Rovira, '100 metros'. L'altra novetat és 'Sully', el film en què Clint Eastood rememora l'insòlit amaratge d'un avió avariat al riu Hudson. Yelmo proposa la cinta de terror 'Blair Witch', presentada a Sitges, i el film d'animació japonès 'One piece gold', en català.

ESCOLTA-HO

'100 metros'
El director del premiat documental sobre Albert Casals 'Món petit' (2013), Marcel Barrena, estrena aquest divendres el seu primer llargmetratge de ficció, '100 metros'. Dani Rovira, en el paper d'un home diagnosticat d'esclerosi múltiple que decideix preparar-se igualment per competir en una dura competició física, és el protagonista d'aquesta ficció basada en el cas real de Ramon Arroyo, un atleta que ha competit en aquest tipus de proves malgrat la malaltia.



'Sully'
El 15 de gener de 2009 es va produir el recordat i insòlit amaratge d'un avió avariat al riu Hudson, a tocar de Manhattan, en què 155 persones van salvar la vida gràcies a la destresa del pilot, el capità Sullenberger. L'actor i director Clint Eastwood es fixa en la seva figura a la pel·lícula 'Sully' per explicar no només la proesa que va fer sinó la seva vivència posterior. Mentre el pilot, interpretat per Tom Hanks, era aclamat públicament, la seva peripècia va ser objecte d'una investigació que amenaçava destruir la seva reputació i carrera.



'Blair Witch'
Aquest divendres també s'estrena 'Blair Witch', una seqüela del film de terror 'The Blair Witch Project', que presentava com una gravació d'aficionats real una història de terror adolescent en un bosc sinistre. 20 anys després dels fets que relatava la pel·lícula original, el germà d'una de les persones desaparegudes al bosc de la bruixa de Blair decideix tornar-hi amb uns amics per resoldre el misteri.



'One piece gold'
Pel·lícula d'animació japonesa dirigida per Hiroaki Miyamoto. Luffy i la resta dels Pirates del barret de palla es dirigeixen cap a una embarcació daurada amb llums de neó, de 10 quilòmetres de llargada. Encegats per la seva ambició de poder i les promeses del Rei del Casino, Gildo Tesoro, els nouvinguts afronten una sèrie d'esdeveniments que podrien canviar per sempre les relacions de poder al món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.