Diversitat de propostes en una nova jornada del Festival Nacional de Poesia


  • Comparteix:

Xavier Serrano i la seva banda / Foto: Ajuntament

Xavier Serrano i la seva banda / Foto: Ajuntament

Una tarda poètica amb el poeta Eduard Sanahuja, l'actor Roger Casadellà i un recital a ritme de música pop i electrònica són les propostes del Festival Nacional de Poesia (FNP) d'aquest dissabte. L'espectacle de La Quota Bastarda 'Els arbres que m'estimo' posarà música a textos de poetes catalans. La banda de Xavier Serrano interpretarà obres d'autors com Josep Piera i Biel Mesquida, passant per Laia Noguera.

A les sis de la tarda, la Llar d'Avis de la Parròquia acollirà un recital de poesia a càrrec guanyador dels Jocs Florals de Barcelona d'enguany, Eduard Sanahuja. Més tard es podrà fer un col·loqui amb el poeta.

A dos quarts de vuit, Roger Casadellà oferirà l'espectacle 'Monòleg poètic per a ciutats amb metro' a la llibreria el Siglo del Mercantic. La representació està organitzada pels Tallers de Teatre de Sílvia Servant.

La jornada acabarà al Casal de Joves TorreBlanca a les deu del vespre amb Xavier Serrano, que presentarà el seu treball discogràfic 'Els arbres que m'estimo' acompanyat per la seva banda, La Quota Bastarda. L'espectacle és una coproducció de Tocats de Lletra de Manresa i el FNP.



A partir de les onze del matí la plaça de l'Om i la plaça Augusta acolliran la proposta Teixim poesia, un espai on nens i àvies teixiran un mosaic ciutadà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.