El grup Fòrum Vocal obrirà el 5è Cicle de Música Sacra Coral al Monestir


  • Comparteix:

Fòrum Vocal interpretaran el concert 'Laudate in choro et organo' / Foto: Camerata Sant Cugat

Fòrum Vocal interpretaran el concert 'Laudate in choro et organo' / Foto: Camerata Sant Cugat

El 5è Cicle de Música Sacra Coral al Monestir, que organitza Camerata Sant Cugat, comença el 18 de novembre amb l'actuació del cor de cambra Fòrum Vocal. Sota la direcció de Xavier Sans, el grup vocal presentarà el concert 'Laudate in choro et organo', una selecció de 14 obres per a cor i orgue. L'actuació començarà a les nou de la nit i les entrades tenen un preu de 10 euros.

La cinquena edició del cicle de polifonia vocal de Sant Cugat tindrà també la partipació del Cor Tessàlia, el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat, el Cor femení Auditexaudi i el cor suec Erik Westberg Vocal Ensemble juntament amb PAX Cor de Cambra.

El director de Camerata, Xavier Baulies, diu que l'objectiu d'aquesta edició és consolidar l'alt nivell musical assolit en aquests cinc anys de projecte.

Xavier Baulíes

L'objectiu és continuar portant corals amb un nivell alt que puguin cantar a capella en un marc idoni com és el Monestir, i mantenir-nos en el nivell de qualitat que hem tingut fins ara.


El cicle, que s'allarga fins el maig, s'amplia enguany i arriba a les sis actuacions amb la programació d'un cor de Suècia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.