El Petits! Grans! Llibres! torna aquest cap de setmana en format reduït i es trasllada a l'Escola de Música


  • Comparteix:

El festival té l'objectiu de fomentar l'hàbit de la lectura entre la canalla

El festival té l'objectiu de fomentar l'hàbit de la lectura entre la canalla

La 7a edició del festival cultural infantil Petits! Grans! Llibres!, organitzat per l'Institut de la Infància, torna aquest cap de setmana amb només dos dies de durada i un canvi d'ubicació, ara a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. La iniciativa manté per als més menuts el ja consolidat Bosc dels Llibres, complementat amb música i contacontes. Els professionals i els pares podran continuar assistint a tallers i sessions participatives, dissabte i el matí de diumenge.

Sota el lema '1.001 Maneres de viure els llibres', la jornada de dissabte i diumenge al matí, que té un preu de 60 euros, convida pares, professionals i educadors a participar en diverses activitats al voltant dels llibres i l'educació dels infants. Filosofia, emocions, sentiments i literatura seran alguns dels temes que centraran l'activitat.

Enguany, el festival redueix la durada i es concentra en un cap de setmana per adaptar-se a la cessió de l'espai que ha fet l'Ajuntament, segons la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein.

Veronica Bronstein

Això sí que està determinat per les possibilitats d'espai que ens ha aportat l'Ajuntament. Ens hem adaptat dins els mínims que tenim, hi ha una qualitat i uns continguts, però es pot concentrar en un cap de setmana.


La jornada infantil de diumenge
El festival començarà a les quatre de la tarda amb una nova edició del Bosc dels Llibres, un espai amb racons de lectura amb música de piano en directe. Tota a la família podrà relaxar-se en un espai amb catifes i coixins. A més, hi haurà una activitat de ioga per a tothom.

De cinc a sis de la tarda hi haurà activitats adaptades a les edats dels joves assistents. Així, tindrà lloc un taller d'iniciació al vincle amb els contes per a infants fins a dos anys. D'altra banda, hi haurà un taller de contes i emocions per a infants a partir de tres. Els majors de quatre podran gaudir d'un espectacle a càrrec del narrador japonès Yoshi Hioki.

La iniciativa va celebrar-se l'any passat a Mercantic i enguany ho farà a l'Escola de Música. Veronica Bronstein ha destacat que l'equipament ofereix un espai diferent i més íntim.

Veronica Bronstein

Ni a Mercantic ni al Claustre del Monestir teníem un piano. Tot serà en format d''slow festival', tot serà molt relaxant.


El festival arribarà a la cloenda a les sis de la tarda amb un signatura de llibres de les autores Laura Coll i Maria Isabel Sánchez Vergara. L'aforament està limitat a 120 places i les entrades per assistir a aquesta jornada de diumenge tenen un preu de set euros per als adults, quatre per als infants a partir d'un any i gratuïta per als nadons de fins a 12 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.