Ara Malikian, Emma Vilarasau, Antonio Orozco i Sara Baras exhaureixen entrades al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Exhaurides les entrades per a quatre espectacles del Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

Exhaurides les entrades per a quatre espectacles del Teatre-Auditori / Foto: Teatre-Auditori

L'obra 'Caiguts del cel', amb Emma Vilarasau, 'Voces' de Sara Baras i els concerts d'Ara Malikian i Antonio Orozco han exhaurit les localitats al Teatre-Auditori. Amb aquests, ja són set els espectacles que han penjat el cartell de 'no queden entrades' en la present programació de l'equipament municipal. El teatre santcugatenc va vendre tots els tiquets dels concerts de Sopa de Cabra i Rufus Wainwright i l'obra 'Dansa d'agost'.

'Caiguts del cel' (13 de novembre)
Amb text del terrassenc Sergi Belbel, 'Caiguts del cel' suposa el retrobament als escenaris després de 20 anys d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch, parella a la vida real. Una comèdia que esdevé una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid sobre la cobdícia. Completen el repartiment Anna Barrachina i Àlex Casanovas.

Ara Malikian (8 de gener)
El concert del violinista libanès d'origen armeni Ara Malikian ha exhaurit entrades malgrat el canvi de data. Amb 15 anys de trajectòria i més de 40 discos, serà la tercera ocasió que Malikian visitarà Sant Cugat després d'acompanyar el 2014 el coreògraf Ángel Corella i portar 'PaGAGnini' el 2008.

Sara Baras (27 de gener)
'Voces' és l’última proposta del Ballet Flamenc de Sara Baras, amb direcció artística i coreografia de la mateixa bailaora. L’espectacle ret homenatge a grans artistes del flamenc com Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Enrique Morente i Carmen Amaya. Sara Baras va actuar al Teatre-Auditori amb 'La Pepa' (2014).

Antonio Orozco (28 de gener)
El polifacètic intèrpret porta 'Único' al teatre local, un disc amb els seus grans èxits. L'artista català visita un equipament que ja coneix perquè hi va celebrar els 10 anys de carrera amb la presentació de 'Diez'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.