Els primers espectacles de la Mostra de Titelles superen les expectatives dels organitzadors


  • Comparteix:

La 1a Mostra de Titelles de Sant Cugat ha començat aquest dissabte superant les previsions dels organitzadors, Can Ninot, que estan 'desbordats'. Els dos primers espectacles del festival han omplert Cal Temerari i Can Ninot amb dues propostes dirigides a públics diferents. Aquests primers passos reafirmen els impulsors, que amb la iniciativa volen posar de manifest la necessitat que els artistes treguin rèdit econòmic de la seva feina.

Al primer espectacle del dia, la companyia En Clau de Clown ha portat els infants a un món màgic que girava entorn de la tardor. El segon espectacle, enfocat a un públic de més edat, l'ha proposat la mexicana El Topil amb uns ninots elaborats, a l'escenari mateix, a partir d'una barra de pa i sucre.

El festival neix amb la intenció de reivindicació d'un rèdit econòmic per als artistes i ho seguirà fent en la resta de propostes del festival, que acabarà aquest diumenge a la tarda. El director de Can Ninot, Tian Cusidó, que s'ha mostrat molt satisfet amb la resposta de les primeres hores i ha afirmat que estaven 'desbordats', ha remarcat que la mostra neix amb la voluntat de donar feina al sector.

Tian Cusidó

El sector del teatre ho té molt difícil, ha treballat un percentatge baixíssim de la professió. I encara més, que es guanyi la vida. Com a entitat, una de les coses que volem fer és generar feina dins el nostre sector.


A la tarda, el festival continua amb 'El viatge d'en James', de Roald Dahl, a càrrec de la companyia Sim Salabim i 'Ros. Melógamo mínimo de un viaje', de la companyia Angélico Musgo.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.