'Cabaret' transporta el públic del Teatre-Auditori a l'Alemanya prenazi


  • Comparteix:

La versió més lluminosa i colorista de 'Cabaret' ha aterrat aquest dijous a Sant Cugat per transportar el públic del Teatre-Auditori a l'Alemanya del període entreguerres. Fidels a la història de l'emblemàtic musical, però amb una posada en escena que aposta pel gran format i el glamur, la companyia dirigida per Jaime Azpilicueta ha fet seu el lema 'la vida és un cabaret'. L'espectacle, que es podrà veure també aquest diumenge, celebra a la ciutat el 50è aniversari.

'Deixin els seus problemes fora. Aquí la vida és divina'. Amb aquestes paraules el mestre de cerimònies Emcee dóna la benvinguda al públic del cabaret i comença la transformació del Teatre-Auditori en el Kit Kat Club de l'Alemanya prenazi. El muntatge ha arribat amb una posada en escena que manté l'esperit original però adaptada a la modernitat dels temps actuals. Així, el normalment fosc i decadent club on actua Sally Bowles és a Sant Cugat un cabaret de grans dimensions on predominen 'les noies maques i la diversió'.

L'obra ha esdevingut un dels clàssics del gènere gràcies a la partitura de John Kander, però també per la història que explica. Un text que, com explica l'actor Alejandro Tous, parla de 'l'essència humana i de trobar-se a un mateix'.

Alejandro Tous

Explica una història que també està a la memòria col·lectiva, però que és molt dura en algunes parts. Però que parla de l'essència humana, de trobar-se un mateix. I tot plegat, envoltat de música i ball.


L'espectacle bufa a la ciutat les espelmes del 50è aniversari. Cristina Castaño, que ha donat vida a la fràgil però sensual Sally Bowles, explica que els feia molta il·lusió trepitjar territori català.

Cristina Castaño

La veritat és que teníem moltes ganes de venir a Catalunya, perquè cada vegada que venim tenim molt bona acollida. A més, jo tinc molts amics per aquí, així que personalment és un luxe venir.


La propera funció de 'Cabaret' serà aquest dissabte a les sis i a les deu de la nit; i diumenge a les cinc i a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.