El Mago Pop, gran atracció de la presentació de la temporada febrer-maig del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Mago Pop / Foto: ACN

Mago Pop / Foto: ACN

El Mago Pop serà la gran atracció de la presentació de la temporada febrer-maig del Teatre-Auditori, que es farà aquest dilluns a l'equipament municipal. A més del mag badaloní, la gala també comptarà amb el pianista Deparamo, la cantant Lucrecia, Brincadeira i Brodas Bros, i Josep Bros, Elisabet Pons i Marco Evangelisti. L'acte començarà a les vuit del vespre amb entrada gratuïta i el presentaran la periodista de Cugat.cat Maria Cusó i el director del Tot Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Al final de l'acte, que servirà per presentar els espectacles de la nova temporada de l'equipament municipal, se servirà un refrigeri al vestíbul del Teatre-Auditori.

Per confirmar assistència, cal trucar al 93 589 12 68 o al 93 590 76 90 o bé enviar un correu electrònic a teatre-auditori@santcugat.cat. Hi haurà un servei de pàrquing a preu reduït, tres euros per tres hores, a EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.