Creix l'oferta familiar en la nova programació del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La programació familiar del Teatre-Auditori acosta la cultura al més menuts / Foto: localpres

La programació familiar del Teatre-Auditori acosta la cultura al més menuts / Foto: localpres

El Teatre-Auditori programa sis espectacles familiars aquesta nova temporada i aposta per la diversificació de formats. Òpera per a infants de la mà del Petit Liceu, musicals i clàssics de la literatura són algunes de les propostes de l'equipament municipal per als més menuts.

'L'ocell prodigiós', d'El Petit Liceu (18 de febrer, 18h i 19h de febrer, 12h)
La primera de les produccions d'El Petit Liceu que arriba a la ciutat és aquesta dirigida per Joaquín Casanova i Elisa Ramos inspirada en 'L'ocell de foc' d'Igor Stravinsky. Es tracta d'una adaptació d'un conte popular rus i la llegenda de l'au Fènix. El muntatge aposta per una posada en escena on combina titelles, actors i projeccions en vídeo.

'La Dàmaris en concert' (26 de febrer, 18h)
Dàmaris Gelabert visita la ciutat amb aquest concert-espectacle on interpreta alguns dels seus temes més populars. Acompanyada de músics, coristes, un actor i dues actrius, Gelabert interpretarà temes com 'Qui sóc jo?', 'Tu' i 'L'abecedari'.

'Geronimo Stilton. Gran Retorn a la Fantasia' (12 de març, 12h, 16:30h i 19h)
Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia amb un nou espectacle musical participatiu i interactiu, i una innovadora posada en escena. Es tracta de la segona part del musical que va visitar la ciutat fa tres anys.

'Moby Dick', de Herman Melville (26 de març, 18h)
El Teatre Gorakada porta al Teatre-Auditori una versió del clàssic de Herman Melville guanyador de dos premis MAX de teatre, un premi FETEN i dos premis Azpeitia.

'Una bruixa a Barcelona', de Lucrecia (9 d'abril, 18h)
Lucrecia torna als escenaris amb un espectacle infantil que reivindica molts elements de la ciutat de Barcelona a través de la música i l'humor.

Lucrecia

És un espectacle musical meravellós on es fa un recorregut per la nostra estimada Barcelona, explicat des de l'amor, la música i la xocolata desfeta.


'Guillem Tell', d'El Petit Liceu (6 de maig, 18h)
La programació infantil es tanca amb un espectacle d'El Petit Liceu, l'adaptació de l'òpera de Gioachino Rossini 'Guillem Tell'. Hi haurà sessions escolars del 3 al 5 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.