Albert Aromir i Laia Cabanas, guanyadors del concurs de cartells de Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

S'han presentat una trentena de treballs

S'han presentat una trentena de treballs

Albert Aromir, en la categoria d'adults, i Laia Cabanas, en la juvenil, són els guanyadors del concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix. El jurat ha decidit atorgar dos accèssits a causa de 'l'alta qualitat' dels trenta treballs presentats.

El cartell guanyador de la categoria d'adults representa un home amb un anunci que avisa de l'inici de la Festa Major i les seves dates. El guanyador Albert Aromir, que s'endú els 600 euros del premi de la categoria d'adults, ha explicat per què va escollir la figura d'un home anunci.

Albert Aromir

Vaig pensar en la figura de l'home anunci per millorar el cartell


Enguany, s'han presentat set treballs més que l'edició anterior. Divuit cartells procedeixen d'habitants a Valldoreix, mentre que set són de ciutadans de Sant Cugat. El vocal de Cultura de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, Josep Casadellà, ha afirmat que l'augment de treballs presentats i la seva alta qualitat ha motivat el jurat a concedir dos accèssits.

Josep Casadellà

L'alta qualitat del treball ens ha fet concedir dos accèssits


Els guanyadors dels dos accèssits són Teresa Veciana, en categoria d'adults, i Oriol Cabanas, en la juvenil. Tant els guanyadors com els accèssits formaran part del programa d'activitats de la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.