Exhaurides les entrades dels concerts de Barbara Hendricks i Manel al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Hendricks i Manel visiten el Teatre-Auditori aquest mes de desembre / Foto: Teatre-Auditori

Hendricks i Manel visiten el Teatre-Auditori aquest mes de desembre / Foto: Teatre-Auditori

Els concerts al Teatre-Auditori de Barbara Hendricks i Manel han penjat el cartell d'entrades exhaurides. La soprano nord-americana visita la ciutat el diumenge 11 de desembre amb la programació del 48è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Manel arriba a l'equipament municipal el 22 de desembre per presentar el seu darrer disc, 'Jo competeixo'.

Barbara Hendricks
Barbara Hendricks proposa un programa de blues, gospel i espirituals negres amb què vol descriure la lluita dels esclaus per la llibertat, el final de la segregació racial i el moviment pels Drets Civils inspirat per Rosa Parks i liderat per Martin Luther King. No és una aproximació solament teòrica ja que Hendricks va néixer al sud dels Estats Units encara sota els prejudicis i les lleis de segregació racial. La cantant aposta per un format íntim per presentar un repertori que inclou cançons com 'Down in Mississippi', 'Dark was the Night', 'Glory Halleluja' i 'Amazing Grace'. La intèrpret també va exhaurir entrades en la visita del 2012.

Manel
Després de tres discos amb rècords de vendes, Manel visita el Teatre-Auditori per presentar el seu últim disc, 'Jo competeixo'. El treball el van presentar al Primavera Sound i aquest estiu han fet una gira que els ha portat als festivals més importants d'arreu de l'estat. Aquesta és la cinquena vegada que la banda barcelonina actua a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.