Sant Cugat acollirà la trobada anual dels programadors infantils de La Xarxa


  • Comparteix:

En els últims 9 anys, més de 33.000 persones han vist espectacles de la Xarxa a la nostra ciutat

En els últims 9 anys, més de 33.000 persones han vist espectacles de la Xarxa a la nostra ciutat

Sant Cugat acollirà aquest diumenge, per primera vegada, la trobada anual de programadors de La Xarxa. Des de fa 9 anys, la nostra ciutat col·labora amb aquesta organització que promou els espectacles infantils i juvenils en català i durant aquest temps més de 33.000 persones han gaudit dels 70 espectacles que s'han fet al Teatre Auditori.

La representació del muntatge ‘El conte de Nadal’, de la companyia Sim Salabim o una cercavila són algunes de les activitats que es faran a Sant Cugat, coincidint amb la trobada anual de programadors de La Xarxa.

Aquesta jornada, que se celebra cada any en una de les 69 poblacions que formen part d’aquesta organització, té l’objectiu d’acabar de tancar la programació de la temporada vinent però serveix també per fer una major difusió de la tasca de La Xarxa. Així ho ha explicat Ana Miñarro, coordinadora de La Xarxa a Sant Cugat.

Ana Miñarro

Serveix per fer una difusió dels espectacles de La Xarxa a tots els municipis on actuem.


A la nostra ciutat, la col·laboració amb La Xarxa va començar l’any 1995 i des d’aleshores s’han programat un total de 71 espectacles que han atret més de 33.000 persones. Per a la tinent d’alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, això evidencia que la ciutat té un interès per aquestes propostes.

Àngels Solé

El públic infantil i juvenil de Sant Cugat té molt d'interès en La Xarxa. A més, l'alt índex de natalitat de la ciutat garanteix un públic nombrós.


La mateixa lectura l’ha fet un dels coordinadors de la Fundació La Xarxa, Ramon Llimós, que ha volgut agrair la col·laboració ‘modèlica’ del Teatre Auditori.

Ramon Llimós

És emblemàtic i modèlic que un grup local pugui comptar amb un bon equipament teatral municipal. No és gens habitual.


Coincidint amb l’anunci d’aquesta jornada, des de La Xarxa ja ha han avançat algunes de les propostes per a la temporada vinent, com són ‘Hansel i Gretel’, de la companyia ‘Sim Salabim’ o ‘La botiga encantada’, de la companyia ‘Teatre de la Sargantana’.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.