'Les Supertietes' reivindiquen la importància d'aquesta figura al Teatre de Mira-sol


  • Comparteix:

La companyia Les Bianchis ha reivindicat aquest diumenge la figura dels tiets amb l'esbojarrada 'Les Supertietes', una obra basada en 'Contes infantils contra tot pronòstic' d'Empar Moliner. Els esforços d'una de les protagonistes, la Queralt, per aprendre a ser tieta amb l'ajuda de les seves millors amigues, la Magda i la Mireia, han fet riure el Teatre de Mira-sol que gairebé s'ha omplert per rebre l'obra.

En l'espectacle, la Queralt, una investigadora peculiar, invoca les seves amigues per poder fer una llista de què cal fer per ser la millor tieta possible per poder preparar-se pel naixement del seu nebot. L'espectacle posa en valor els tiets com una figura molt important per als infants, com ha explicat a Cugat.cat una de les actrius, Queralt Casasayas.

Queralt Casasayas

Volem reivindicar la figura de la tieta. És qui pot jugar amb el nebot, explicar-li contes i posar-se coses al cap. Ens deixava llibertat com a actrius i els hi podem dedicar als nostres nebots i nebodes, que ens els estimem molt.


L'espectacle formava part de 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). El proper acte serà dissabte vinent amb 'Punts de trobada', amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.