Valldoreix recordarà el pessebre vivent del territori 50 anys després


  • Comparteix:

El primer pessebre vivent es va representar el 1966 / Foto: Blog Pessebre Vivent

El primer pessebre vivent es va representar el 1966 / Foto: Blog Pessebre Vivent

El pessebre vivent de Valldoreix fa enguany 50 anys i ho celebrarà amb una trobada amb les persones que hi van participar amb un acte de reconeixement. Considerat com la segona representació d'aquest tipus més antiga de Catalunya, el pessebre vivent de Valldoreix va ser una realitat només quatre anys des de 1966. L'acte de retrobament tindrà lloc a la sala d'actes de l'EMD el 16 de desembre a les set de la tarda i les entrades per assistir-hi tenen un preu de 15 euros. Els interessats han de confirmar assistència enviant un correu electrònic a antoniodepaduazamora@gmail.com o a gavaldacarlos@gmail.com.

Un dels participants del pessebre vivent, Carlos Gavaldà, ha explicat la importància que va tenir per a Valldoreix aquella representació.

Carlos Gavaldà

En aquell moment no hi havia res, a Valldoreix. L'Associació de Veïns i Propietaris va tenir la bona idea de fer aquell pessebre, on tota la ciutadania es va abocar.


La manca de finançament va obligar l'organització del pessebre vivent de Valldoreix a plegar veles només quatre anys després de la primera representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.