El Grup Hayek presenta avui a Sant Cugat la traducció catalana de 'Camí de servitud'


  • Comparteix:

Friedrich Hayek és el pare del liberalisme actual

Friedrich Hayek és el pare del liberalisme actual

El Grup Hayek presenta avui al Celler dels Llibres la primera traducció al català de 'Camí de servitud', la principal obra del pensador austríac Friedrich Hayek. El llibre recull els pensaments sobre filosofia política, cultura i economia d'una de les principals figures de la ideologia liberal del segle vint.

L'editorial Proa ha estat l'encarregada de traduir al català 'Camí de servitud', un llibre fonamental per al Grup Hayek. Aquest col·lectiu es va fundar fa set anys, amb l'objectiu de fomentar el debat de caràcter liberal, prenent com a referència les tesis del pensador austríac Friedrich Hayek.

La professora de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, Maria Àngels Orriols, i el president del Grup Hayek, Marc Prenafeta, seran els encarregats de presentar l'obra traduïda als santcugatencs. Prenafeta considera que el missatge de Hayek és vigent en l'actualitat.

Marc Prenafeta

L'any 1944, Hayek va ser el primer que va explicar el perill dels totalitarismes, ja siguin feixistes o comunistes.


El president del Grup Hayek assegura que el pensador austríac és el pare del liberalisme actual, un model de societat allunyat del conservadorisme i del capitalisme salvatge de segles passats. Marc Prenafeta.

Marc Prenafeta

Hayek és el pare del liberalisme modern, del segle XX. No del conservadorisme ni del capitalisme salvatge. És un pensador transversal amb una abundant obra.


La presentació del llibre començarà a dos quarts de vuit a la llibreria Celler dels Llibres. El Grup Hayek va organitzar el gener passat un sopar col·loqui a Sant Cugat. Aquell acte, que va ser el primer que el grup va organitzar a la nostra ciutat, va comptar amb la presència de l'alcalde i representants de la comunitat estrangera del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.