'La nit més jove' canvia el seu format i s'apropa als districtes de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Àrea deJoventut descentralitzarà 'La Nit més Jove' per apropar-la a tots els indrets de la ciutat. La Floresta, que celebra la seva festa major a partir d'aquest cap de setmana, serà el primer districte que comptarà amb un acte del programa d'oci nocturn dedicat als joves de la ciutat.

Les festes majors de La Floresta, Les Planes i Mira-sol seran els bancs de proves de la política de descentralització dels actes de "la Nit més jove". La intenció de la regidoria és que, a partir del setembre, la població juvenil dels districtes pugui participar regularment en les activitats que organitza els últims divendres de mes. En declaracions al magazín matinal de Ràdio Sant Cugat "Barra lliure", el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon ha dit que estan negociant que la regidoria d'Esports s'involucri en l'organització de "la Nit més jove".

Toni Ramon

Volem involucrar la regidoria d'Esports perquè organitzi activitats nocturnes


Ramon assegura que es vol potenciar que les entitats tinguin més possibilitats d'organitzar el programa de la 'Nit més Jove', d'acord amb un dels objectius principals d'aquesta activitat, que és fomentar la participació dels col·lectius juvenils de la ciutat. Tot i les millores que proposa, el tinent d'alcalde ha fet un balanç positiu de les edicions de "la Nit més jove" celebrades fins ara

Toni Ramon

Estem contents de la resposta que ha tingut "la Nit més jove"


Toni Ramon es reunirà aquesta setmana amb l'Ateneu, que s'encarrega de la dinamització de les activitats, per fer un balanç conjunt de les edicions de "la Nit més jove" celebrades fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.