'Hasta el último hombre', el retorn de Mel Gibson com a director, arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat renoven la cartellera aquest dimecres amb dos nous films. Les sales projecten el cinquè film dirigit per Mel Gibson, 'Hasta el último hombre', amb què torna a la indústria després de 10 anys d'inactivitat com a director. Yelmo a més proposa la comèdia nadalenca protagonitzada per Jennifer Aniston 'Fiesta de empresa'.

ESCOLTA-HO

'Hasta el último hombre'
Mel Gibson dirigeix aquesta cinta basada en la història real de Desmond Doss (Andrew Garfield), un soldat que va lluitar durant la Segona Guerra Mundial que va ser guardonat amb la Medalla d'Honor del Congrés per haver salvat desenes de ferits durant la batalla d'Okinawa. La pel·lícula, amb la qual Gibson enalteix els valors de la no violència i alhora mostra unes escenes màxima brutalitat, explica la història d'aquest jove que es va allistar a l'exèrcit dels EUA amb l'objectiu de servir com a metge. Després d'enfrontar-se a les autoritats militars i a un judici per la seva negativa a empunyar una arma, aconsegueix l'objectiu i és enviat a servir com a metge al front japonès. Tot i el recel amb què és rebut, va salvar 75 homes a Okinawa.



'Fiesta de empresa'
Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn i T. J. Miller protagonitzen aquesta comèdia. Amb la finalitat d'aconseguir un gran client per a una empresa, un grup d'executius organitza una festa èpica que acaba convertint-se en una celebració fora de control.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.