Els Museus de Sant Cugat celebren el Nadal amb activitats per a tothom


  • Comparteix:

El Monestir serà l'escenari principal de les activitats / Foto: Localpress

El Monestir serà l'escenari principal de les activitats / Foto: Localpress

Els Museus de Sant Cugat han preparat més d'una dotzena d'activitats gratuïtes per apropar la cultura a petits i grans. Entre aquest diumenge i el 8 de gener els santcugatencs poden gaudir de visites guiades, tallers i contacontes.

L'onzena edició d'aquest programa arrenca amb una visita guiada pel Monestir. Entre les activitats destaca una marxa nocturna per rememorar l'itinerari que van fer Berenguer de Saltells i altres nobles la nit de Nadal de 1350 fins al Monestir. La cita inclou un sopar medieval i la representació dels fets a càrrec de 'Pedra i Sang'. El Celler Modernista també acollirà una visita comentada.

El director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que les activitats de Nadal tenen un doble objectiu.

Lluís Campins

Les nostres activitats tenen com a objectiu que les persones participants coneguin coses del nostre patrimoni i que ho facin des d'un punt de vista lúdic.


Les activitats per als infants comencen dimarts 27 de desembre amb un taller de postals nadalenques al Claustre. Els més menuts també podran descobrir com cantaven els monjos, descobrir l'Arxiu Municipal i decorar-lo amb la tècnica del 'decoupage' o fins i tot crear animals amb materials reciclats mentre coneixen la història de l'Arca de Noé. Totes les activitats tindran lloc al Monestir.

El programa forma part de la iniciativa 'Un Nadal amb molt de joc' de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.