El Mago Pop porta de nou 'La Gran Ilusión' al Teatre-Auditori i exhaureix les entrades de les 10 funcions


  • Comparteix:

Antonio Díaz torna al Teatre-Auditori

Antonio Díaz torna al Teatre-Auditori

El Mago Pop i el seu espectacle 'La Gran Ilusión' aterren avui a Sant Cugat per oferir fins diumenge 10 funcions al Teatre-Auditori. En un principi, l'equipament cultural havia previst set representacions, però l'alta demanda d'entrades ha fet que, en un mes, s'hagin hagut de programar tres sessions extra. Díaz ha escollit Sant Cugat per tancar la gira del seu espectacle d'il·lusionisme. Les funcions d'aquest dijous tenen lloc a dos quarts de set de la tarda i a les nou del vespre. No queden entrades per a cap de les 10 representacions.

L'equipament municipal és l'encarregat de l'escenografia de l'espectacle. Díaz farà estada i posarà el punt final a un muntatge que han vist més d'un milió d'espectadors arreu del continent. El mag va explicar a Cugat.cat, en la presentació de la temporada del Teatre-Auditori, els detalls d'aquest muntatge.

Antonio Díaz

Inclou les il·lusions que més alegries m'han donat, efectes que fan somiar i creure que tot és possible. És divertit i emocionant.


A més, tot plegat tanca un cercle, ja que 'La Gran Ilusión' va estrenar-se a Sant Cugat el 2014.

Antonio Díaz

L'hem fet més de mil vegades i és un orgull acomiadar-ho aquí, que és on tot va començar.


Aquest divendres, tindran lloc dues sessions més, a les sis de la tarda i a les nou del vespre. Dissabte estan programades a les dotze del migdia, a les sis de la tarda i a les nou del vespre i diumenge a les dotze, a les sis i a dos quarts de nou de la nit.

'La Gran Ilusión' és el segon espectacle, juntament amb un show de La Cubana, que més cops ha omplert el Teatre-Auditori. La primera posició del rànquing l'ocupa el musical 'Mamma Mia', que va fer 12 funcions a Sant Cugat.