Les obres de reparació del Teatre Auditori podrien allargar-se tot l'estiu


  • Comparteix:

La reparació no afectarà però les activitats de Dansa Sant Cugat

La reparació no afectarà però les activitats de Dansa Sant Cugat

Les obres de reparació de la caixa escènica del Teatre Auditori continuen avançant i es preveu que puguin estar enllestides per començar la nova temporada de setembre. De moment, l'espectacle previst per la coordinadora d'espectacles infantils La Xarxa amb motiu de la trobada de programadors que es fa aquest diumenge podrà fer-se sense problemes a l'espai del fossar de l'orquestra, que es cobrirà per l'ocasió.

Els operaris continuen treballant en l'avaria provocada pel desplaçament d'una biga a la caixa escènica del teatre.

Tot i que encara no hi ha una data exacta per l'acabament dels treballs, la previsió és que s'allarguin durant els mesos d'estiu, moment en que també s'aprofitarà per fer el manteniment anual d'aquest equipament. D'aquesta manera, el Teatre Auditori hauria d'estar en perfectes condicions per al començament de la nova temporada al mes de setembre.

De moment, i per no aturar totalment les activitats previstes, els responsables del Centre Cultural i els de la Xarxa han acordat fer la representació del muntatge 'El Conte de Nadal', de la companyia Sim Salavim, a l'espai del fossar, que es cobrirà per aquesta ocasió. Ho ha explicat la directora del Centre Cultural, Àngels Seix.

Àngels Seix

Parlant amb la companyia vam trobar aquesta solució de poder-ho fer al fosar. Pel públic no hi haurà cap diferència.


D'altra banda, l'avaria tampoc no afectarà les activitats del curs Dansa Sant Cugat, ja que segons Seix, com que són classes tampoc no és necessari fer cap muntatge escènic.

Àngels Seix

Tenim l'estiu per acabar de resoldre l'avaria, però per Dansa Sant Cugat no hi haurà cap problema perquè com que són classes, no cal fer cap muntatge.


Recordem que l'avaria va produir-se a finals de juny i que ha obligat a posposar els espectacles de final de curs de Color Dansa i el muntatge 'The Power of Peace' previst per la Festa Major. Tots dos es faran la propera temporada, durant el trimestre de tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.