L'adaptació infantil de 'La flauta màgica' apropa l'òpera al públic familiar del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les aventures de l'ocellaire Papageno i el príncep Tamino, acompanyades per una flauta i un piano, han engrescat a petits i grans aquest dissabte a la tarda al Teatre-Auditori. 'La petita flauta màgica', l'adaptació infantil de l'òpera 'La flauta màgica' de Mozart, ha tornat a Sant Cugat per tercera temporada consecutiva per apropar l'òpera al públic familiar.

L'actor que interpreta el personatge Tamino, Marc Sala, ha destacat que aquesta adaptació del clàssic de Mozart busca fer més accessible el gènere operístic.

Marc Sala

Els valors d'aquesta petita flauta màgica resideixen en obrir l'òpera a tothom, des dels més petits als més grans, sense cap tipus de prejudici. És un espectacle directe, curt, en català i amb la genialitat de Mozart, de Comediants i d'una producció del Liceu.


'La petita flauta màgica', sota la direcció d'escena del director de Comediants, Joan Font, és un muntatge que es representa al Gran Teatre del Liceu i a diversos teatres catalans des de fa 15 anys.

La primera representació del clàssic de Mozart va tenir lloc a Viena el 1791 i a Catalunya es va estrenar el 1925.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.