L'editorial de música clàssica Boileau publicarà les 12 cantates de Nadal de Camerata al juliol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la celebració dels 10 anys de la cantata

Imatge d'arxiu de la celebració dels 10 anys de la cantata

L'editorial Boileau publicarà les 12 cantates de Nadal de Camerata Sant Cugat en 12 volums. El projecte té el suport de la Generalitat i es presentarà en societat al juliol a l'11è Simposi Mundial de Música Coral, que se celebra a Barcelona.

Des de fa 12 anys, Camerata Sant Cugat organitza l'estrena d'una cantata per a cor infantil, cor mixt i orquestra inèdita composta per músics contemporanis del nostre país. Pel director de Camerata, Xavier Baulies, la publicació de les obres posa en valor que la Cantata és un projecte de ciutat que ajuda a situar Sant Cugat en el mapa de la cultura catalana.

Xavier Baulíes

Aquest any tindrem 12 cantates publicades per l'editorial Boileau que es presentaran del 22 al 29 de juliol al Simposi Mundial de Música Coral que se celebra a Barcelona. Per tant, aquest és un projecte de ciutat.


Lluís Vila, Xavier Capellas i Albert Guinovart són alguns dels compositors que han posat música a alguna de les cantates en aquests 12 anys d'història. La 12a edició de la cantata es va estrenar el 18 de desembre amb una obra del compositor resident a Hollywood Marc Timón basada en poemes de Francesc Parcerisas, poeta i traductor de Tolkien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.