Quatre exposicions, narracions infantils i clubs de lectura, propostes de les biblioteques per començar l'any


  • Comparteix:

Les biblioteques santcugatenques proposen activitats diverses aquest gener

Les biblioteques santcugatenques proposen activitats diverses aquest gener

Les biblioteques locals donen la benvinguda al nou any amb quatre exposicions, un club de lectura, una xerrada i narracions per a infants aquest mes de gener. Entre les activitats destaquen la mostra 'Nines del món', de Kim i Ada Manresa, i una xerrada amb l'actriu Laura Conejero que tindran lloc a la Central Gabriel Ferrater.

Exposicions
El programa d'activitats de l'Any Llull encara continua a Sant Cugat amb 'La desmesurada vida de Ramon Llull', produïda per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). La cita és a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori fins dilluns que ve. El mateix espai acull, fins al dia 15, la mostra itinerant del SAR 2016 que coordina el servei de manteniment municipal.

Els amants de les nines tenen temps fins al dia 28 per veure la proposta cuinada pel fotoperiodista Kim Manresa i la seva filla Ada. L'equipament reuneix un centenar dels milers de nines que el florestà ha comprat per Ada en els últims 12 anys. De cara al febrer, la Central ja avançat una mostra sobre ceràmica realitzada pel Taller Triangle.

Parlem de...
Les xerrades prèvies als espectacles del Teatre-Auditori aterren aquest mes a la Gabriel Ferrater per tractar l'obra 'La fortuna de Sílvia', el 9 de gener a les vuit del vespre, amb l'actriu Laura Conejero i el director Jordi Prat i Coll. El muntatge arribarà al teatre santcugatenc el 13 de gener.

Altres propostes
'L'hora del conte' farà incursions a la Biblioteca de Mira-sol (11 de gener), Central (21 i 28 de gener) i Volpelleres (24 de gener). També hi ha previst un club de lectura de ciència-ficció (12 de gener) i tallers diversos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.