L'OSSC farà de nou el concert de Reis del Rotary Club Manresa-Bages


  • Comparteix:

L'OSSC protagonitzarà el Concert de Reis del Rotary Club Manresa-Bages el 8 de gener

L'OSSC protagonitzarà el Concert de Reis del Rotary Club Manresa-Bages el 8 de gener

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) protagonitzarà un any més el Concert de Reis del Rotary Club Manresa-Bages, el 8 de gener al Kursaal de Manresa. Sota la direcció de Josep Ferré i amb la participació del tenor Josep Fadó, l'OSSC presentarà una proposta típica d'aquestes dates amb obertures, marxes, polques i valsos d'Strauss i altres compositors. Les entrades costen 22 euros que aniran destinats al projecte #invulnerablesodontòlegs, que tracta famílies i nens amb pocs recursos.

La Simfònica de Sant Cugat ha fet aquest tradicional Concert de Reis en més d'una ocasió. Durant els 13 anys d'història d'aquest acte, a més de l'OSSC també se n'han fet càrrec la Polifònica de Puig-Reig i la Slovak Sinfonietta de Zilina, Eslovàquia. Aquest any també hi intervindran els cors infantil i juvenil de l'Orfeó Manresà.

Enguany, els beneficis de les entrades venudes per aquest concert aniran destinades al projecte #invulnerablesodontòlegs, amb el qual diversos centres i clíniques dentals atenen 50 famílies i 120 nens amb pocs recursos a la zona de Manresa. Aquesta iniciativa es vol estendre properament a altres ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.