Emma Vilarasau interpretarà 'La mare' de Florian Zeller a La Villarroel


  • Comparteix:

Cartell del muntatge

Cartell del muntatge

La Villarroel estrenarà el 31 de gener 'La mare', del dramaturg i novel·lista francés Florian Zeller, amb Emma Vilarasau en el paper protagonista. Andrés Lima dirigirà l'actriu santcugatenca en aquest text en què una mare perd les ganes de viure arran de la marxa del seu fill de casa. L'obra es podrà veure fins al 12 de març.

El muntatge vol abordar el que sent una mare quan deixa d'exercir el paper que ha fet al llarg dels últims anys. Emma Vilarasau és Anne en el text del gal Florian Zeller, pel qual va rebre el Premi Molière el 2011. L'intèrpret local pujarà a l'escenari amb Pep Pla, Òscar Castellví i Ester Cort. La música és a càrrec de Maika Makovski.

Altres projectes
D'altra banda, Vilarasau publicarà aquest mes la seva primera novel·la, 'Camí d'anada i tornada' (Grup 62). Coescrita amb Montse Barderi, es tracta d'una obra basada en la correspondència entre la periodista i novel·lista Annemarie Schwarzenbach i l'escriptora i fotògrafa Ella Maillart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.