Martin Scorsese torna a la gran pantalla amb 'Silencio', que arriba aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'última pel·lícula de Martin Scorsese, 'Silencio', arriba aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. Es tracta de l'adaptació a la gran pantalla de la novel·la homònima de Shusaku Endo, un projecte que el director tenia al cap des de feia dècades. Yelmo també projecta l'últim llargmetratge escrit i dirigit per Oriol Paulo, 'Contratiempo', que arriba quatre anys després de la seva òpera prima, 'El Cuerpo'. 'Monster Trucks' és la proposta d'animació de la setmana.

'Silencio'
La cinta narra el periple de dos sacerdots jesuïtes perseguits violentament pel Japó feudal després de la rebel·lió de Shimibara de 1630. Busquen un missioner amb missió evangelitzadora a Nagasaki que, després de ser perseguit i torturat, ha renunciat a la fe. Liam Neeson, Adam Driver i Andrew Garfield lideren un repartiment en el qual també hi ha Ciarán Hinds i Tadanobu Asano.



'Contratiempo'
Acusat d'un assassinat del qual es declara innocent, l'exitós empresari Adrián Doria (Mario Casas) contracta els serveis de Virgina Goodman (Ana Wagener), la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d'una nit, tots dos treballaran per trobar un dubte raonable que l'alliberi de la presó. L'aparició d'un nou testimoni de càrrec amenaça de destruir l'estratègia de la defensa. Bárbara Lennie, José Coronado, Paco Tous i el santcugatenc Francesc Orella completen el repartiment.



'Monster Trucks'
Tripp (Lucas Till) és un estudiant de l'últim curs d'institut que construeix un camió a partir de peces d'altres cotxes vells. Un accident en un jaciment de petroli proper en el qual s'estaven fent perforacions provoca l'aparició d'una estranya criatura subterrània amb una habilitat innata per a la velocitat. És llavors quan Tripp descobreix que pot haver trobat la clau per escapar-se del seu poble.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.