82.000 persones passen per les activitats de Nadal de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Envelat tornava després de desaparèixer per motius pressupostaris

L'Envelat tornava després de desaparèixer per motius pressupostaris

82.000 persones han passat per les activitats nadalenques de Sant Cugat repartides en 170 iniciatives. La unificació de les propostes a l'Envelat, per on han desfilat més de 20.000 persones, ha satisfet l'equip de govern, que continuarà l'aposta l'any vinent. La pista de gel també mantindrà la ubicació a Josefina Mascareñas, tot i que enguany ha rebut un miler de visitants menys que l'any passat.

Pel que fa al Quinto, la regidora de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha destacat l'augment del 22% en el nombre d'accessos, que ha arribat als 22.000, 4.000 més que l'últim Nadal. Fortuny ha assenyalat que es reuniran amb els responsables de l'activitat per avaluar-la.

Una altra de les cites destacades han estat les festes de Cap d'Any, amb 700 participants a l'Envelat i 100 a la festa per a joves del Casal Torreblanca, on ha destacat que no hi va haver cap incident. En cultura tradicional s'han registrat entrades exhaurides a 'Pedra i Sang', ple al Camí de Justícia i 1.000 visitants al Pessebre Vivent.

Fortuny ha assegurat que estan satisfets perquè els santcugatencs han decidit quedar-se a la ciutat per Nadal.

Carmela Fortuny

Ha estat un Nadal on els santcugatencs s'han quedat a la ciutat. Totes les activitats han tingut més participació que l'any passat.


En l'àmbit del comerç, el protagonisme se l'ha endut el trenet Sant Cugat Express, que ha registrat un 37% més de passatgers que en l'última edició. La reubicació de la parada a la plaça d'Octavià ha funcionat també, ha explicat la regidora de Comerç, Mayte Pérez, per dinamitzar la fira de Nadal. La pista de gel, amb 10.300 visitants, ha registrat una reducció de visitants d'un miler.

Pérez ha destacat, especialment, les fires de Nadal i Reis.

Mayte Pérez

A la Fira de Nadal els 10 paradistes estan molt contents. A la Fira de Reis vam canviar el format i va funcionar molt bé.


Les cavalcades de Reis han registrat un rècord de participació, amb unes 20.000 persones a Sant Cugat, 500 a les Planes, 300 a la Floresta i unes 1.300 a Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.