La nova programació familiar del Teatre-Auditori trepitja fort amb noves funcions i activitats


  • Comparteix:

'El Petit Príncep' es representa el 5 de febrer a les dotze, dos quarts de cinc i set de la tarda / Foto: Teatre-Auditori

'El Petit Príncep' es representa el 5 de febrer a les dotze, dos quarts de cinc i set de la tarda / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori reforça l'aposta per la programació familiar amb noves funcions i activitats complementàries programades. L'equipament ha organitzat un 'Parlem de...' de l'últim espectacle d'aquesta temporada, el musical 'El Petit Príncep', i una exposició sobre aquest musical al vestíbul amb més de 50 exemplars del llibre i diverses activitats. A més s'han obert dues noves funcions de 'La Dàmaris en concert', a les dotze i a les sis de la tarda el 26 de febrer.

Aquestes funcions s'afegeixen a les vuit funcions de 'La Gran Ilusión' d'Antonio Díaz, que tanca gira a Sant Cugat el 27 i 28 de maig. L'últim espectacle de l'actual programació és el musical d’'El Petit Príncep', que té les entrades a punt d'exhaurir-se per a les tres funcions. Al seu voltant també s'ha programat una xerrada per a adults a càrrec de Roser Grivé i la participació d'alumnes de l'Escola Thau, al Cafè Auditori, el mateix 26 de febrer a les onze del matí.

El director de l'equipament, Pep Tugues, explica que és important que els futurs espectadors vagin contents al teatre.

Pep Tugues

La part bona de la programació familiar és que pot venir tota la família i que els preus també són accessibles a totes les butxaques. El més important és que aquests futurs espectadors vinguin amb ganes.


La programació familiar es complementa amb la tornada de Geronimo Stilton a la ciutat amb tres funcions del nou musical 'Gran retorn a la fantasia'. A l'abril arriba la Lucrecia amb l'espectacle 'Una bruixa de Barcelona' i des del País Basc desembarca la companyia Teatro Gorakada amb un 'Moby Dick' original per submergir els més petits a la literatura universal, al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.