'La asamblea de las mujeres' porta avui al Teatre-Auditori la revolució femenina liderada per Lolita


  • Comparteix:

Lolita encapçala aquesta versió de la comèdia d'Aristòfanes / Foto: Web Teatre-Auditori

Lolita encapçala aquesta versió de la comèdia d'Aristòfanes / Foto: Web Teatre-Auditori

La revolució femenina arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori amb 'La asamblea de las mujeres', una adaptació de la clàssica comèdia d'Aristòfanes. Juan Echanove dirigeix aquesta obra versionada per Bernardo Sánchez i protagonitzada per Lolita, que explica la revolució femenina liderada per Praxàgora per assumir el poder a Atenes. La funció ha exhaurit les entrades, forma part del cicle de Teatre Accessible i començarà a les set de la tarda.

En aquesta funció s'oferirà un servei de subtitulació i audiodescripció de l'obra. Les persones amb problemes d'oïda també podran utilitzar el bucle magnètic, una tècnica que permet enviar el so directament als audiòfons i millorar la nitidesa del discurs. Els usuaris podran accedir a aquestes prestacions a través de l'aplicació per a mòbils de Teatre Accessible o amb els dispositius que es facilitaran a l'entrada de l'equipament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.