La nissaga de pallassos Aragón presenta al Teatre-Auditori un clown més actual amb l'espectacle 'Aire'


  • Comparteix:

La percussió, el teatre gestual i l'humor han estat els ingredients principals d''Aire', l'espectacle infantil de la nissaga de pallassos Aragón que aquest dissabte a la tarda ha alegrat petits i grans al Teatre-Auditori. Un format, sota la direcció de Paco Mir, que ha presentat la història de cinc personatges que es comuniquen a través dels sons produïts per més de 150 objectes quotidians, com tubs, gots i ampolles d'aigua buides, i que demostren com és possible jugar amb l'aire.

L'espectacle sorgeix de la voluntat d'arriscar i reinterpretar la figura del pallasso de cara a les futures generacions. Ho ha explicat a Cugat.cat un dels components d''Aire', l'actor Rodrigo Aragón.

Rodrigo Aragón

Busquem uns nous pallassos per a les noves generacions. Fem un gir a l'humor que feien 'Los pallasos de la tele', que les noves generacions tinguin uns nous pallassos amb una aposta arriscada i més actual


'Aire', producció de la companyia teatral Bovoj, es va estrenar al Teatre Victòria de Barcelona l'abril de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.