La programació de febrer a juny del programa 'De Prop' de la XCCP ofereix 130 propostes a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Casa de Cultura ha acollit la presentació de la programació / Foto: Localpres

La Casa de Cultura ha acollit la presentació de la programació / Foto: Localpres

La 16a temporada de la programació 'De Prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) acosta, de febrer a juny, 130 propostes a Sant Cugat. Dividida en set àmbits temàtics, la nova edició es farceix de teatre, dansa, música, documentals, conferències, exposicions i activitats per al públic familiar. La projecció del documental 'Danger! Cornelia Parker' al Centre d'Art Maristany (CAM) donarà el tret de sortida a la proposta amb obres com 'You say tomato' i 'Les dones sàvies'.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat la feina feta per aconseguir programar aquestes 130 activitats que es repartiran pels diferents centres que formen la XCCP.

Carmela Fortuny

Amb aquesta nova programació cada dia, tenim alguna cosa a fer i, per tant, no hi ha cap excusa per quedar-nos a casa ni per anar a buscar activitats fora de Sant Cugat.


Teatre i dansa
El Teatre de Mira-sol serà l'escenari de les 18 propostes escèniques, sis de les quals són produccions locals. Entre els espectacles programats es podrà veure 'You say tomato', la producció de Mira-Sol Teatre 'La Rambla de les Floristes' i 'Les dones sàvies, de Molière. El Senglar Cultural organitzarà el cicle 'Altre Teatre' els divendres de maig a La Floresta.

Pel que fa a la dansa, la xarxa participarà al Dia Internacional de la Dansa amb 'Sinestesia', de la companyia Skulls.

Música
La programació inclou 33 concerts, la majoria dels quals es podrà veure a la sala annexa del Casal TorreBlanca i a la Cafeta Gastronòmica. El cicle 'La Pua en Directe' proposa quatre espectacles i el cicle de música al MUT oferirà concerts de petit format coorganitzat per Jazzenviu.

Una de les propostes estrella és l'espectacle 'Cantu't' de Carles Belda i Sanjosex. També hi haurà concerts a l'aire lliure als Jardins del Monestir amb un pícnic amb música balcànica i una nit de funk al Casino de la Floresta.

Més propostes
El Casal TorreBlanca acollirà el segon dimecres de casa mes un documental de Paral·lel 40. Les conferències es consoliden una temporada més a la programació amb 29 propostes que organitzen l'Associació Cultural Sant Cugat i l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix.

El Centre d'Art Maristany, el Claustre del Monestir i la Casa de Cultura seran els epicentres de les set exposicions que inclou la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.