El pregó de Mercè Arànega obrirà el gruix d'actes de festa major de la Floresta


  • Comparteix:

Els actes s'allargaran fins el diumenge 25

Els actes s'allargaran fins el diumenge 25

La Floresta segueix amb els actes de la seva Festa Major després que dissabte passat es celebrès la 22ena. edició de la Marató de Futbol Sala. Música, teatre, esports i activitats pels nens seran algunes de les activitats de les que es podran gaudir al llarg de tota una setmana.

L'actriu Mercè Arànega serà l'encarregada de donar el tret de sortida amb la lectura del pregó a partir de les set tarda a les Escales Rañé. Aquest serà el primer acte d'una setmana plena d'activitats que acabaran el proper diumenge 27 amb una actuació d'Havaneres.

La festa inclou un muntatge a càrrec de l'Agrupació Teatral de La Floresta, balls, una trobada de paellers i, per primera vegada, un dels actes de "La Nit més jove", amb l'actuació dels Inèdits, Jam'a'kuko i Black Rain. Tot i així, les activitats esportives, com la cursa popular que es farà diumenge, són les activitats que més ciutadans atrauen. Xavier Sans, uns dels organitzadors, explica que un dels reptes d'aquesta festa és aconseguir augmentar la participació dels veïns del districte.

Xavier Sans

La cursa i les activitats esportives són les que més compten amb un suport i una participació ciutadana més àmplia.


Els més petits, però, també podran gaudir d'un ampli programa d'activitats, com la festa de l'escuma, un concurs de puzzles i diversos tallers. Durants sis dies, doncs, els veïns de La Floresta podran participar en un total de 17 activitats per a tot tipus de públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.