El Teatre-Auditori estrena avui programació amb Julio Manrique i 'Una altra pel·lícula'


  • Comparteix:

David Selvas i Julio Manrique protagonitzen aquest muntatge de David Mamet / Foto: Teatre-Auditori

David Selvas i Julio Manrique protagonitzen aquest muntatge de David Mamet / Foto: Teatre-Auditori

Julio Manrique i David Selvas tornen avui al Teatre-Auditori amb el muntatge 'Una altra pel·lícula', de David Mamet. L'obra està ambientada al Hollywood dels anys 80 i planteja les tenses contradiccions del capitalisme a partir de la història de dos productors de cinema. L'espectacle, dirigit pel mateix Manrique, comença a les nou del vespre i les entrades tenen un preu de 28 euros. Es tracta del primer espectacle de la temporada febrer-juny de l'equipament municipal.

En aquesta obra, Mamet proposa denunciar i criticar les contradiccions del sistema capitalista. L'acció se situa als despatxos del Hollywood, un dels motors de la societat que busca l'aparença i el diner per sobre de tot. En aquest context, Selvas i Manrique donen vida a dos productors de cinema que tenen entre mans un ambiciós projecte fílmic destinat a trencar tots els rècords de taquilla. És un futur de beneficis que comença a trontollar quan la Karen, la nova secretària interpretada per Mireia Aixalà, planteja una adaptació alternativa. El muntatge està coproduït per La Brutal i el Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya.

No és la primera vegada que un text de David Mamet arriba al teatre santcugatenc. La darrera vegada va ser amb l'obra 'Oleanna' amb el santcugatenc Ramon Madaula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.