L'Associació Jove de Cinema es presenta en societat amb el curtmetratge 'SAM'


  • Comparteix:

El cartell de la proposta / Foto: ACJ

El cartell de la proposta / Foto: ACJ

L'Associació Jove de Cinema s'ha posat en marxa aquest gener amb la presentació de les xarxes socials i el vídeo promocional i amb la distribució del primer curtmetratge sorgit de l'entitat, 'SAM'. El grup neix com un punt de trobada de cineastes santcugatencs, que actualment ja estan en diversos projectes, i com una xarxa d'ajuda mútua. L'objectiu és, a més de compartir coneixements, material i recursos, actuar com una plataforma de distribució de material i organitzar activitats relacionades amb el cinema a la ciutat.

De moment, l'associació té una desena de persones i diversos projectes en marxa. El primer que ha vist la llum ha estat 'SAM', un curtmetratge que ja es va presentar a la Festa Major de l'any passat, però que s'ha estrenat a Internet amb la presentació de l'associació. Produït pel grup FroscoTeam, ha estat rodat entre Sant Cugat, Valldoreix i Barcelona.

Un dels membres de l'associació, Bernat Bonaventura, ha explicat a Cugat.cat que l'associació neix fruit de la reflexió dels joves cineastes de la ciutat.

Bernat Bonaventura

A Sant Cugat hi ha molts grups de joves que es dediquen a fer curts, ens coneixem tots i a vegades ens faltava gent i ens faltava material. Amb l'associació podem tenir un lloc on ajudar-nos.


L'associació es presenta amb quatre eixos: cooperar entre els membres, ajudar a la producció de nous films, distribuir-los i fomentar la cultura audiovisual entre els joves. Precisament, aquest últim punt és un dels objectius de futur de l'entitat, com ha explicat Bonaventura.

Bernat Bonaventura

A més de la feina de producció, també difondrem la cultura audivisual i volem convertir-nos en una entitat del poble. Volem fer un concurs de curts, fer projeccions i cinefòrums i donar-nos a conèixer.


L'entitat treballa ara mateix en altres projectes tant en l'àmbit dels curtmetratges com en el videoclip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.