La companyia Teatre Lleure, seleccionada per participar a l'Altre Festival 2017


  • Comparteix:

La companyia Teatre Lleure ja va participar a l'Altre Festival l'any passat / Foto: Laltrefestival.cat

La companyia Teatre Lleure ja va participar a l'Altre Festival l'any passat / Foto: Laltrefestival.cat

La companyia de teatre social Teatre Lleure ha estat seleccionada per participar a l'edició d'enguany de l'Altre Festival. Aquesta és la segona vegada que el grup participa en aquesta iniciativa que uneix el món de la salut mental i les arts escèniques. La companyia santcugatenca presentarà una nova versió de 'L'altre malalt imaginari', una adaptació de l'obra de Molière que vol visibilitzar els estigmes que s'associen a les malalties mentals. El festival se celebra a Barcelona del 8 al 11 de juny.

La companyia ja va presentar un 'teaser' de 'L'altre malalt imaginari' a l'edició de l'any passat del festival. Enguany, després de mesos de preparació, Teatre Lleure presenta un text que combina parts de l'obra original de Molière, que representen amb màscara, amb fragments sobre temes que preocupen les persones amb malalties mentals. Els blocs temàtics han sorgit de les sessions que fan els membres del grup i tracten temàtiques ben diverses. Ho explica el director de la companyia i autor de l'obra, Roger Casadellà.

Roger Casadellà

Combinem una versió nostra del 'Malalt imaginari' de Molière amb escenes on volem treballar aspectes de la salut mental: com la gent veu des de fora les malalties mentals i com ho viuen els malalts des de dins.


Teatre Lleure és un projecte compartit de l'Espai de Lleure de l'Ateneu i els Tallers de Teatre Sílvia Servan que neix al 2016 com un grup de teatre social per a la sensibilització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.