Mira-sol, la Floresta i les Planes escalfen motors per celebrar el Carnaval


  • Comparteix:

Un moment del Carnaval de Mira-sol

Un moment del Carnaval de Mira-sol

Els districtes de Sant Cugat es preparen per celebrar el Carnaval del 24 al 26 de Febrer. Mira-sol, les Planes i la Floresta donaran la benvinguda al Rei Carnestoltes amb rues, balls, concursos de disfresses i àpats populars.

Mira-sol
A Mira-sol els infants donaran la benvinguda al Rei Carnestoltes el divendres 24 de febrer quan surtin de l'escola. Els Batukids i els Butacata guiaran la tradicional rua al voltant del col·legi fins al casal on hi haurà una xocolatada popular. Després d'omplir la panxa hi haurà la desfilada del concurs de disfresses individuals i de comparses. La festa està organitzada per l'AMPA de l'escola Catalunya i el Casal de Mira-sol.

L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener organitza una rua aquell divendres a les sis de la tarda, que comença i acaba a la plaça de Mas Gener amb tres carrosses d'una vintena de personatges i un concurs de comparses. Les bases es poden consultar al Casal de Mira-sol, on també es poden fer les inscripcions. Els premis, dividits per categories, s'entregaran quan finalitzi la rua, cap a les set de la tarda. A les nou de la nit tindrà lloc el sopar de Carnaval al restaurant de Mas Gener, que donarà pas al ball de nit, en què també s'entregarà un premi individual a la disfressa més original.

La Floresta
El Carnaval de la Floresta donarà el tret de sortida el divendres 24 de febrer a l'escola del districte amb una xocolatada a dos quarts de cinc de la tarda. Tot seguit i fins un quart de set de la tarda se celebrarà el ball de Carnaval amb animació i el concurs de disfresses col·lectives. La festa està organitzada per El Senglar Cultural i l'AMPA de l'escola La Floresta.

Les Planes
Les Planes celebrarà el Carnaval el diumenge 26 de febrer a les pistes esportives i l'espai ECO. Les activitats començaran a les dotze del migdia amb una rua pels carrers del districte que acabarà a la una amb el judici del Rei Carnestoltes. La gastronomia prendrà el relleu a un quart de dues amb el concurs de salses de calçots per acompanyar la calçotada popular. Qui ho vulgui podrà comprar quatre calçots per un euro. A dos quarts de dues serà el torn del concurs de disfresses i a les quatre de la tarda començarà el ball de Carnaval.

La Comissió de Festes de les Planes, l'Espai ECO i el Casal de les Planes organitzen la proposta amb la col·laboració de l'Ajuntament. Les inscripcions es poden fer fins al 20 de febrer al Casal de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.