'El Petit Príncep' fa reflexionar un Teatre-Auditori ple sobre la relació entre l'ésser humà i el món


  • Comparteix:

Les aventures musicades d''El Petit Príncep', basades en el conte d'Antoine Saint-Exupéry, han omplert el Teatre-Auditori en les tres representacions que hi ha fet aquest diumenge. La història d'un aviador que aterra al Sàhara després d'una avaria i coneix un nen que viu en un asteroide ha portat petits i grans a interrogar-se sobre la relació que l'ésser humà té amb el món. L'espectacle s'ha complementat amb l'exposició 'Els secrets d'El Petit Príncep', que s'ha pogut veure al vestíbul de l'equipament.

L'espectacle, presentat per Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, ha combinat cançons, actors reals i personatges virtuals en 3D que han transportat els espectadors des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei i el món del geògraf.

L'actor Xavier Duch ha explicat a Cugat.cat que, com el llibre de Saint-Exupéry, l'obra té un missatge ocult.

Xavier Duch

Com el llibre, està disfressat d'infantil, però no ho és gens. Perquè parla del nen que tots portem dins i hem oblidat en fer-nos grans.


Saint-Exupéry va escriure 'El Petit Príncep' després de patir un accident d'aviació en una expedició al Sàhara el 1935. Després de quatre dies i d'estar gairebé a punt de morir, un beduí que passava per allà va recollir els aviadors i els va salvar la vida.

El musical 'El Petit Príncep' es va estrenar el desembre de 2014 a la Sala Barts de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.