'Cincuenta sombras más oscuras', la segona entrega de la triologia de E.L. James, arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cinesa i Yelmo de Sant Cugat estrenen aquest cap de setmana la segona entrega de la trilogia basada en les novel·les eròtiques de la britànica E.L. James, 'Cincuenta sombras más oscuras', en què James Foley substitueix Sam Taylor-Johnson a la direcció. També arriba a les sales de la ciutat la cinta d'animació 'Batman. La pel·lícula Lego', que es podrà veure doblada al català. Yelmo també proposa 'Rings', la tercera entrega de la franquícia de terror 'The Ring' basada en les pel·lícules de terror japonès 'Ringu'. El film suposa el debut de F. Javier Gutiérrez a Hollywood.

ESCOLTA-HO

'Cincuenta sombras más oscuras'
Quan Christian Grey, que se sent ferit, intenta convèncer la reticent Anastasia Steele que torni a formar part de la seva vida, aquesta li exigeix un nou acord abans d'acceptar. Però quan la parella comença a tenir més confiança i una certa estabilitat, apareixen dubtoses figures del passat de Christian decidides a parar en sec les seves esperances d'un futur junts. A més dels actors protagonistes, s'incorporen en el repartiment Eric Johnson, Bella Heathcote i Kim Basinger.



'Batman. La pel·lícula Lego'
Es tracta d'una pel·lícula dirigida per Chris McKay amb el mateix esperit irreverent i divertit de 'Lego, la pel·lícula' (2014). Batman protagonitza aquesta nova aventura. Gotham City està amenaçada per diversos criminals, entre els quals destaca el Joker. L'heroi ha de lluitar no només contra els criminals, sinó també amb la responsabilitat de criar, ell sol, un nen.



'Rings'
La cinta se centra en una jove que, preocupada per la seva parella, decideix ajudar-lo en la recerca d'una obscura subcultura que té com a centre d'atenció una misteriosa cinta de vídeo que, suposadament, mata l'observador set dies després de veure-la. La jove descobreix, llavors, que hi ha una pel·lícula dins la pel·lícula que ningú no havia vist abans.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.