Firart mostra a la Casa de Cultura diferents visions pictòriques de Sant Cugat


  • Comparteix:

La mostra recull obres de 40 artistes

La mostra recull obres de 40 artistes

Fins aquest diumenge pot veure's a la Casa de Cultura la mostra 'La ciutat i els artistes', l'exposició anual col·lectiva de pintura que organitza el col·lectiu Firart. Les obres dels quaranta artistes mostren les diferents visions que aquests pintors tenen de Sant Cugat.

El títol de l'exposició, 'La ciutat i els artistes', posa de manifest que Firart vol donar a conèixer als santcugatencs la relació entre la població i la ciutat mitjançant les obres d'art. L'exposició vol ser una mostra de la diversitat d'interpretacions de la ciutat que tenen els artistes. El pintor i membre de l'associació, Adolf, explica que la mostra serveix també d'homenatge als socis de Firart.

Adolf

"L'exposició serveix d'homenatge als socis"


Els artistes disposaven de llibertat tècnica per mostrar la visió particular de la ciutat. Pel que fa a la temàtiques, les més habituals són les festes i les imatges de masies, carrers i places de Sant Cugat. El Monestir és el centre d'interès de la majoria d'obres. El pintor Adolf afirma que la significació històrica del Monestir és el més present en els treballs dels artistes.

Adolf

"El Monestir és el tema més present en les obres"


La Sala d'Exposicions de Cultura acull fins al 25 de juliol la mostra 'La ciutat i els artistes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.