El biopic de Jacqueline Kennedy, 'Jackie', arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

'Jackie', el biopic sobre l'exprimera dama nord-americana Jacqueline Kennedy, encarnada per Natalie Portman, arriba als dos cinemes de Sant Cugat. La setmana també porta a la gran pantalla la cinta fantàstica de Zhang Yimou 'La gran muralla', protagonitzada per Matt Damon i Pedro Pascal. Yelmo també proposa la comèdia francesa 'Manual de un tacaño'.

ESCOLTA-HO

'Jackie'
El xilè Pablo Larraín dirigeix aquest retrat psicològic d'un dels moments més rellevants de la història nord-americana vist a través dels ulls de la icònica Jacqueline Kennedy. La trama recrea les hores posteriors a l'assassinat del president Kennedy. És la primera cinta en anglès del director xilè, que opta a tres Oscars: els de millor actriu, millor banda sonora i millor vestuari.



'La gran muralla'
La cinta fantàstica dirigida per Zhang Yimou 'La gran muralla', protagonitzada per Matt Damon i Pedro Pascal, narra la història de dos mercenaris europeus que són testimonis de com uns monstres ataquen la gran muralla xinesa, construïda per protegir els humans.



'Manual de un tacaño'
El primer violinista d'una orquestra francesa, François Gautier (Dany Boon), té un gran defecte: és un garrepa. Es cronometra sota la dutxa, utilitza els fanals per il·luminar casa seva, mira la televisió del veí amb prismàtics i mesura el paper higiènic. François no té vida social i l'únic amic que té és el director del banc. Però Valerie (Laurence Arné), la nova violoncel·lista de l'orquestra, només veu el virtuosisme de François i se n'enamora. És llavors quan apareix Laura (Noémie Schmidt) i li diu a François que és la seva filla. La mare de Laura l'havia presentat com un ric benefactor de causes infantils i la Laura l'havia idealitzat com un heroi. Ara. François, a més d'un gran defecte, té dos problemes: Valerie i Laura l'estimen pel que no és i qualsevol relliscada pot resultar molt cara.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.